Меню

118. Пържен банан

200 гр.

Цена: 3,90 лв.

119. Пържена ябълка

200 гр.

Цена: 3,90 лв.

120. Пържен ананас

200 гр.

Цена: 4,50 лв.

121. Паниран сладолед

200 гр.

Цена: 3,90 лв.

122. Пържени плодове

200 гр.

Цена: 3,90 лв.

127. Плодова салата

200 гр.

Цена: 6,00 лв.

Нагоре