За нас

Китайски ресторант „ШЪНГ ЛУНГ” предлага традиционна вкусна китайска храна. Ресторантът се състои от две зали с капацитет 100 места. През топлите дни от годината може да се насладите на приятната прохладна градина на ресторанта, която се намира в непосредставена близост до новоизграденият парк „Възраждане” и MALL OF SOFIA в Зона Б-5.

Менюто на ресторанта включва: традиционни китайски ястия с ориз, месни ястия с пилешко, свинско, телешко и патешко месо, невероятно вкусни ястия с риба и морски дарове, китайски студени ястия и супи, както и много вкусни десерти. Те са олицетворение на многовековните традиции и култура, предавани през поколенията и съхранили духа на Изтока.

Китайски ресторант „Шънг Лунг” предлага „меню за вкъщи” и извършва доставки в следните райони, при минимална стойност на поръчката 15 лв: Зона Б5, Б18, Б19, Сердика, Красна поляна, Св.Троица, Банишора, Руски Паметник, бул. Ал.Стамболийски, бул.Тодор Александров.

Любезният персонал ще ви посрещнат на вкусен обяд и семейна вечеря в уютната и приятна обстановка на ресторанта. Интериорът ще ви пренесе в атмосферата на източната култура със символите и декорациите на залите, за да се насладите на вкусната храна.

Заповядайте при нас!

Нагоре